Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Postma
Rembrandtplein 32
7944 GG MEPPEL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Zondag 31 december zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur

Postma úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Mosselen met Les 4 Pierres Pinot Grigio

Het mosselseizoen is al een tijdje gaande maar tegenwoordig kunt u niet alleen tijdens de zomer maar ook in de herfst én winter lekker door genieten van mosselen! Men denkt vaak dat het eten van mosselen veel werk is en wordt daarom vaak in een restaurant gegeten. Maar niks is minder waar want mosselen kunt u heel makkelijk thuis maken. U bent zelfs sneller klaar dan met het bakken van een cake! 

 Mosselen met Les 4 Pierres Pinot Grigio -  uw topSlijter nb

Benodigdheden (4 personen):

Snijd de uien, de wortel en bleekselderij in grove stukken en doe het vervolgens in een pan met een scheutje bakboter erbij. Laat even onder de deksel zweten voor circa 3 minuten. Doe de mosselen erbij in de pan en doe de kerriepoeder en peper erop en giet de helft van de fles Les 4 Pierres Pinot Grigio erin. Laat het koken totdat alle schelpen open zijn dan zijn de mosselen gaar.

Eet smakelijk!

Klik hier voor nog meer heerlijke gerechten.

« Terug